Grootste Afslank Marathon van Nederland

Doe mee met de makkelijkste manier om 15 kilo blijvend af te vallen zonder dieet, inspanning of honger gevoel...

Ik weet zeker dat jij het kunt! Makkelijk, Snel en Succesvol!

Al meer dan 350 deelnemers. Succes Gegarandeerd!

50% Complete

Bijna Klaar: Vul onderstaande gegevens in en ontvang snel alle informatie

Bevestig nu je plek zodat je erbij kunt zijn....

Slechts 250 plekken beschikbaar in 2016! VOL=VOL

Vanessa Dubbeldam

Ik heb lang gezocht naar een oplossing en heel veel geprobeerd. Met de afslank marathon voel ik mij zo goed en lekker in mijn vel. Dit is echt de oplossing ook als je geen tijd hebt of zin hebt in honger leiden. En het resultaat gaat vanzelf.

Vanessa Dubbeldam
Johanna van Dam

Ik heb normaal geen discipline of kan geen programma volhouden. Dit is zo anders. De informatie tijdens de wekelijkse coaching helpt mij de juiste keuzes te maken. Doe ook mee en voel je goed in hele korte tijd.

Johanna van Dam
Klaas de Groot

Ook voor mannen het perfecte programma. Ik hou van lekker eten en kan dat blijven doen. Ondanks mijn drukke baan kan ik toch tijd vrijmaken om af te vallen. Ik ben al 10 kg kwijt in 6 weken. Zit lekker in mijn vel. Ik ga door!

Klaas de Groot

Mooi voelen, Gezond Eten, Lekker Leven, Slank zijn

Ontdek de succes formule. Voel je goed, energiek. sterk en krijg van iedereen complimenten. Leer hoe je dit zelf toepast en meteen in de eerste week al resultaat haalt

Bevestig nu je plek zodat je erbij kunt zijn. Slechts 50 plekken beschikbaar. VOL=VOL

10 redenen waarom mensen altijd falen...

Waarom maakt de Afslank Marathon voor jou het verschil?

Onze 6 geheimen nu voor jou beschikbaar!

 • Stuur je resultaten

  Geen programma is hetzelfde. Iedereen is uniek en bijzonder. Jij leert zelf de regie te nemen over het proces zodat je de resultaten positief beïnvloed op basis van jouw situatie.

 • Geniet van Complimenten

  Ontdek weer hoe fijn het is om complimenten te krijgen over hoe je eruit ziet. Je voelt je goed en lekker in je vel. Sterk en gezond. En dat in korte tijd.

 • Recht op je doel af

  Je leert heldere doelen te stellen met wekelijk meetbare vooruitgang. Je voelt het en ziet het verschil en leert dit ook op lange termijn vast te houden.

 • Geen Hocus Pocus

  De geheime formule leer jij ook toepassen. Geen tovenarij maar gewoon nuchter heldere keuzes maken en controle over wat jij gaat bereiken. Je lekker fit voelen, gezond, mooi en slank

 • Meten is weten

  Je wilt weten wat je doet en resultaten meteen zien en voelen. Je maakt gebruik van de meest moderne technieken om inzichtelijk te maken wat je doet. Met onze app en gadgets kun jij het snel zelf.

 • Bewezen Succesformule

  De methode van de Afslank Marathon heeft zich al honderden keren bewezen. Het werkt. Dus ook bij jou. Stap voor stap voel je, zie je, merk je verandering. Je wordt weer de betere versie van jezelf

Bevestig nu je plek zodat je erbij kunt zijn. Slechts 50 plekken beschikbaar. VOL=VOL

50% Complete

Bijna Klaar: Vul onderstaande gegevens in en ontvang snel alle informatie

Bevestig nu je plek zodat je erbij kunt zijn....

Slechts 50 plekken beschikbaar in 2016! VOL=VOL

Wil je nog iets weten voordat je je aanmeld?

Lees hier al de antwoorden

Is de Afslank Marathon een dieet?
Nee wij geloven niet in diëten. Je leert de geheimen van gezond eten. Op basis van wat je leert ga je de juiste keuzes maken in wat je wanneer eet zodat je binnen krijgt wat je nodig hebt om je fantastische te voelen en vanzelf zonder moeite en honger af te vallen.

Wat kan ik verwachten van de Afslank Marathon?
Een intensief programma wat je in je eigen tijd kunt volgen, waarmee je gegarandeerd gaat afvallen. Start direct met kilo’s kwijt te raken. Na 1 week merk je al verschil. Honderden deelnemers gingen je al voor met resultaten die ze zelf ook niet voor mogelijk hielden. Ze voelen zich goed, lekker in hun vel en voelen zich energiek en jong. Dat wil jij toch ook?

Hoeveel tijd kost het mij?
De Afslank Marathon kost je geen tijd. Eten drinken en bewegen doe je toch al. Je gaat dingen doen die je altijd al deed echter nu op de juiste manier en met veel meer resultaat.

Hoe lang duurt het programma?
Het programma heeft geen vaste looptijd. Je gaat net zolang door totdat je je doelen bereikt hebt en deze kunt vast houden. Je bepaalt helemaal zelf hoe lang dat is.

Ik heb geen conditie en veel klachten, kan ik meedoen?
Om af te vallen heb je niet direct conditie nodig. Je leert vanzelf hoe je de resultaten moet bereiken en je zult zien dat je stap voor stap jezelf beter gaat voelen.

Hoe weet ik dat het ook voor mij werkt?
Dat ga je meteen zelf voelen, ervaren en zien. Omdat de afslank marathon geen standaard programma is maar maatwerk, zul je zien en kunnen meten dat het voor jou gaat werken. Als jij de stappen volgt en je daaraan houdt behaal je gegarandeerd je doelen.

Ik weet niet waar ik moet beginnen?
We beginnen met het vast stellen van huidige situatie en je doelen. De rest wordt opgebouwd in 5 heldere stappen waarmee jij het resultaat gaat behalen.

Gebruiken jullie shake, pillen of poeders?
Nee we geloven niet in een dieet, uithongeren of andere wondermiddelen. Op basis van gezonde voeding en de juist voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen kun je prima afvallen.

Ik heb een hekel aan sporten, kan ik dan toch afvallen?
Je kunt prima afvallen als je een hekel hebt aan sport. Wij hebben ontdekt wat het geheim is waardoor je slim en effectief in slechts 2x per week 35 min hoeft te sporten.

Bevestig nu je plek zodat je erbij kunt zijn. Slechts 50 plekken beschikbaar. VOL=VOL

50% Complete

Bijna Klaar: Vul onderstaande gegevens in en ontvang snel alle informatie

Bevestig nu je plek zodat je erbij kunt zijn....

Slechts 50 plekken beschikbaar in 2016! VOL=VOL