Afslanken is vaak niet zozeer een kwestie van minder eten maar juist van een gezonder voedingspatroon. D-line is geen dieet maar helpt u bij het bewust kiezen voor een gezonde voedings- en levensstijl. Daarnaast is voldoende beweging essentieel.

Persoonlijke begeleiding
Bij het D-line voedingsconcept krijgt u persoonlijke begeleiding van Hanny van Geffen. Deze persoonlijke begeleiding heeft garant gestaan voor het bereiken en behouden van het streefgewicht van een groot aantal klanten die u voorgingen.

In ons bewegingscentrum hangen 2 wanden boordevol met certificaten van mensen die hiermee het gewenste resultaat met succes hebben gehaald.

Resultaten
De resultaten van onze klanten zijn echt verbluffend: Verlaagde bloeddruk, medicatie voor diabetes/cholesterol vaak gehalveerd en in sommige gevallen helemaal zonder. Al deze mensen voelen zich een stuk fitter en gezonder.

Afslanken met D-line in 3 fasen

Startfase: Intake met persoonlijke begeleider, starten van verantwoord afslanken, ontslakken en direct al merkbaar resultaat.

Reductiefase: Intensieve persoonlijke begeleiding, regelmatig wegen en meten, persoonlijk voedingsprogramma, zichtbare resultaten.

Stabiliseringsfase: Gewenning aan de gezonde levensstijl, flinke lichamelijke en mentale vorderingen, blijvend resultaat.

Twee verschillende programma’s
Het D-line voedingsconcept bestaat uit twee verschillende programma’s te weten het supplementen-programma en het proteïnen-programma. Welk programma voor u het meest geschikt is zal duidelijk worden tijdens het intake-gesprek.

Wilt u meer informatie over het D-line voedingsconcept, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij kunnen u geheel vrijblijvend uitgebreide voorlichting geven.

Intake gesprek € 25,- 

Herstart € 20,- 

8 Weken supplementen pakket € 235,- inclusief  weegmomenten.